• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Andreas Arp

Medie: Valencia interesseret i endnu en dansker

Medie: Valencia interesseret i endnu en dansker
Foto: Getty Images

Det er angiveligt ikke kun FC Københavns Nicolai Boilesen og Denis Vavro, som La Liga-klubben Valencia holder øje med. Ifølge et spansk medie er U21-landsholdsspilleren Joakim Mæhle også på blokken.

Af Andreas Arp

Daniel Wass er allerede en del af truppen i spanske Valencia, og onsdag kunne det spanske medie Superdeporte.es så fortælle, at der kan være endnu en dansker på vej til La Liga-klubben.

Der er tale om FC Københavns Nicolai Boilesen, der ifølge mediet er et emne for storklubben - det samme gør sig gældende for Boilesens forsvarskollega i FC København Denis Vavro.

Læs også: Medie: Valencia lurer på to FC København-spillere

Men Valencia stopper angiveligt ikke der.

Nu skriver mediet ElDesmarque således, at 21-årige Joakim Mæhle også er et varmt navn i det spanske. Den danske U21-landsholdsspiller, som til dagligt spiller i belgiske Genk, bliver efter sigende fulgt nøje af klubbens sportdirektør Pablo Longoria, der også bekræfter overfor mediet, at Valencia har set spilleren i aktion flere gange.

Senest var sportsdirektøren selv til stede i Europa League-kampen mellem Besiktas og Genk for at holde øje med den tidligere AaB-back. 

Overvågningen af den 21-årige dansker er angiveligt endnu en del af Valencias nye strategi om at afsøge nye markeder, og Longoria skulle herunder være meget interesseret i det skandinaviske. Især Danmark bliver nævnt som et marked i udvikling, hvor der kan hentes spillere af høj kvalitet til mindre beløb. 

Valencia skulle være meget interesseret i at forstærke sig på højre back-positionen allerede til vinter, og selvom andre navne også nævnes - herunder den tidligere Manchester United og nuværende Lyon-spiller Rafael da Silva - skulle Mæhle være førsteprioriteten, da han menes både at kunne forstærke holdet nu og i fremtiden. 

21-årige Joakim Mæhle kom til Genk fra AaB i sommeren 2017 og har siden spillet 51 kampe for klubben. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus