• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
La Liga Kristian Porse

Megatalent afslører: Fik tilbud fra flere klubber

Foto: Getty Images

Ansu Fati bekræfter selv, at han er en eftertragtet herre.

Af Kristian Porse

Onsdag blev det officielt, at Ansu Fati og FC Barcelona var nået til enighed om en kontraktforlængelse, der holder spanieren i klubben frem til sommeren 2027. Læs mere om det her.

Dermed ligger det en dæmper på spørgsmålet om det 18-årige megatalents fremtid, som i den seneste tid er blevet drøftet en del. 

Flere spanske medier har skrevet, at Fati har haft en del andre bejlere, og nu bekræfter den spanske kantspiller det også selv. 

Ifølge det spanske medie Football Espana hævder Ansu Fati nemlig selv, at han havde en række tilbud fra andre klubber, men at Barca altid var hans førsteprioritet. 

- Fra første dag fortalte jeg til min agent Jorge Mendes, at Barca var min førsteprioritet, siger han og fortsætter. 

- Jeg er glad for, at klubben stoler på mig. Jeg fik tilbud fra flere forskellige klubber, men min drøm har altid været at udvikle mig i Barca og vinde med klubben, siger han. 

Ansu Fati har overtaget trøje nummer 10 efter Lionel Messi, der denne sommer måtte forlade den catalanske klub af økonomiske årsager. 

Den unge spanier er klar over, at der følger et stort ansvar med, når man bærer netop det nummer, men han ønsker at gøre det på sin egen måde. 

- Ingen kan gøre, hvad Leo har gjort. Jeg vil følge min egen vej, og jeg har stadig ikke udrettet noget. Jeg håber, at jeg kan få en karriere med succes, som han har haft. Alle kunne i princippet have båret nummer 10, men jeg er glad for, at jeg fik tilbuddet om at få den, siger han. 

Ansu Fati er for kort tid siden vendt tilbage fra en længere skade, som holdt ham fra grønsværen i næsten et år.