• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Ole Hoffskov

Ny Barca-præsident har udset sig første transfer

Foto: Getty Images

FC Barcelonas nyvalgte præsident Joan Laporta har rettet sigtekornet mod den første spiller, han vil hente til storklubben.

Af Ole Hoffskov

Joan Laporta blev søndag valgt som ny præsident i FC Barcelona, og den 58-årige spanier, der også var klubbens præsident fra 2003 til 2010, håber at kunne lande en stor transfer i nærmeste fremtid.

Ifølge AS har Joan Laporta identificeret sit første store transfermål i FC Barcelona, og det er Bayern München-stjernen David Alaba, der har kontraktudløb efter denne sæson og derfor kan erhverves kvit og frit.

FC Barcelona er dog langt fra ene om at gøre kur til østrigeren, og Barcas rivaler fra Real Madrid har længe været udråbt som favoritter til at overtage David Alaba. Kongeklubben skal angiveligt være villige til at betale 3,4 millioner kroner om ugen i løn til venstrebacken.

Økonomien i FC Barcelona har det forfærdeligt, og klubben bokser med en gæld på mere end tre milliarder kroner. Derfor er det tvivlsomt, om Barcelona kan matche Real Madrid i striden om David Alaba.

Joan Laportas første store opgave i FC Barcelona bliver at overbevise Lionel Messi om at forlænge kontrakten - læs mere om det her. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus