Video : Tipsbladet
La Liga

Real Madrid-stjerne skal for retten i sexsag

Real Madrid-angriberen Karim Benzema skal for retten i en sag om afpresning.

Den franske fodboldspiller Karim Benzema skal i retten i forbindelse med en flere år gammel sag om påstået afpresning.

Det oplyser franske anklagere torsdag ifølge det franske nyhedsbureau AFP.

Sagen går tilbage til juni 2015, hvor Benzema som vanligt var udtaget til det franske landshold i forbindelse med en landskamp.

Opholdet i landsholdslejren udviklede sig dog noget anderledes end normalt.

Real Madrid-angriberen var således angiveligt indblandet i afpresning af sin daværende landsholdskammerat Mathieu Valbuena.

Benzema skal have ageret mellemmand for en ven, der var i besiddelse af en sexvideo med Valbuena og krævede penge for ikke at lække den.

Kort efter blev Benzema suspenderet fra landsholdet, så længe sagen stod på. Han har derfor ikke spillet for Frankrigs landshold lige siden.

Benzema har tidligere indrømmet, at han henvendte sig til Valbuena angående den sexvideo, som en barndomsven var kommet i besiddelse af.

Han nægter dog at have deltaget i pengeafpresningen og hævder, at politiet brugte ulovlige metoder for at trække ham ind i sagen.

Valbuena spiller i dag for den græske klub Olympiakos, mens Benzema fortsat spiller for den spanske storklub Real Madrid.

Benzema har været en af Reals største profiler det seneste årti, men det franske landshold har altså været uden ham siden 2015.

Frankrig tabte i 2016 EM-finalen, men vandt to år senere VM i Rusland.

/Ritzau/AFP