• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Primera division Oliver Okstrøm

Setien vil give Messi et hvil: Køen til spilletid afkortet for Braithwaite

Foto: Getty Images

I FC Barcelona har Messi spillet alle minutter siden coronapausen, og derfor venter der ham snart et hvil, erkender Barca-træner Quique Setien.

Af Oliver Okstrøm

Der er blot to runder tilbage af denne sæsons La Liga for FC Barcelonas vedkommende, og derfor er det også ved at være sidste gang inden næste sæson, at danske Martin Braithwaite kan få spilletid.

Senest mod Valladolid lørdag aften måtte danskeren se til fra bænken hele kampen for den catalanske storklub, hvor de vandt med 1-0.

Læs også:Braithwaites chance? Barca-stjerne ude med muskelskade

Det var dog også en kamp, hvor Antoine Griezmann måtte gå ud med en skade, som betyder, at køen er blevet kortere for Braithwaites vedkommende, og nu melder klubbens cheftræner Quique Setien, at Messi skal have en pause.

- Absolut. Jeg har kommenteret det, men resultatet var ikke sikret. Hvis vi havde sværet et mål mere i første halvleg, så var der flere spillere, som kunne få et hvil, siger Setien.

Læs også:Zidane om kritik trods førsteplads: Vi har vist, at vi er gode hver gang

For Griezmanns vedkommende ser det ikke ud til, at han kan komme til at spille flere liga-kampe i denne sæson. Han blev erstattet af Luis Suarez i kampen.

Når Braithwaite ikke kan se frem til flere kampe, så er det fordi han ikke er registreret til holdets Champions League-trup.

Barcelonas næste kamp er på torsdag mod Osasuna, hvor der skal en sejr til, hvis de skal have mulighed for at holde liv i mesterskabsdrømmen.

Læs også:Barcelona bænkede Braithwaite i smal sejr

Læs også:Lodtrækning: Her er kvartfinalerne og semifinalerne i Champions League

Læs også:Leder: Barcelona spilder Messis tid - skal han til Real Madrid?

Superliga

Mere Superliga

Fokus