Video : Tipsbladet
Rygter

Arbejder på at købe Jacob Bruun Larsen

Burnley oplyser på sin hjemmeside, at man forsøger at lande en permanent aftale med Jacob Bruun Larsen.

Burnley har gang i svingdøren denne sommer, da de netop har udgivet en liste over de spillere, som man siger farvel til efter sæsonen.

Her fremgår det blandt andet, at man har udnyttet optionen i Bailey Peacock Farrells kontrakt om en forlængelse. Derfor vender AGF-lejesvenden retur til England.

Burnley skriver også, at man forsøger at sikre sig Jacob Bruun Larsen på en permanent aftale.

- Vi er i dialog med Lorenz Assignon og Jacob Bruun Larsens klubber og rådgivere om permanente aftaler. David Datro Fofana vender retur til sin klub, lyder det i pressemeddelelsen.

25-årige Jacob Bruun Larsen har i indeværende sæson været udlejet fra Hoffenheim til Burnley med stor succes. Derfor er der ikke noget at sige til, hvis alle parter er interesseret i at fortsætte samarbejdet.

Danskeren er dog på kontrakt i Hoffenheim frem til næste sommer, og af den grund skal Burnley betale en overgangssum. I og med Jacob Bruun Larsen ikke har spillet nogen stor rolle i løbet af sin tid i Hoffenheim, kan det tænkes, at tyskerne vil være villige til at slippe ham uden at være for grådige.

Det må tiden vise, og for nu er det i hvert fald sikkert, at Burnley arbejder på en aftale. Lykkes det, skal offensivspilleren forsøge at hjælpe Burnley retur i Premier League, som man er rykket ud af i denne sæson.

Personligt har det dog været et rigtig godt år for Jacob Bruun Larsen, der har været fast mand de seneste måneder. Han er startet 16 gange i Premier League og har scoret seks mål.

Den måltotal er hans bedste siden ungdomsårene i Dortmund, hvor Jacob Bruun Larsen bragede ind på scenen. Overgangen til seniorfodbold og flere skader har dog sat danskeren en smule tilbage.

Nu har han fundet melodien i Burnley under Vincent Kompany, der altså gerne vil beholde ham på en længerevarende aftale.