Video : Tipsbladet
Rygter

Avis: Chelsea jagter disse Lukaku-erstatninger

Ifølge den engelske avis The Telegraph har Chelsea kig på flere interessante angribere, der kan ende med at afløse Romelu Lukaku, der står foran en retur til italiensk fodbold.

Chelsea brugte sidste sommer 855 millioner kroner på Romelu Lukaku, og det har London-klubbens ledelse nok ærgret sig over lige siden. 

Belgieren har således på ingen måde levet op til forventningerne, og ifølge den engelske avis The Telegraph har Chelsea nu indledt forhandlinger med Inter, således at Lukaku kan rykke tilbage til Milano. 

Det store spørgsmål er selvfølgelig, om man kan nå frem til en aftale, der tilfredsstiller begge parter. Ifølge The Telegraph håber Inter på, at en lejeaftale kan blive indgået i denne uge. 

The Telegraph skriver desuden, at Chelsea-cheftræner er enig i beslutningen om at sige farvel til Romelu Lukaku, således at den engelske klub i stedet kan rette blikket mod andre angribere, der kan erstatte belgieren. 

Og Chelsea har nogle interessante navne i kikkerten, lyder det fra The Telegraph. Ifølge avisen er Raheem Sterling, Ousmane Dembele og Christopher Nkunku blandt de spillere, der optræder på Chelseas ønskeliste. Derudover skulle Chelsea også være blevet tilbudt Manchester City-angriberen Gabriel Jesus, som Arsenal også siges at være interesseret i. 

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.