Foto: Jan Christensen/Getty Images
Rygter

Avis: Italiensk storklub scouter Bardghji i aften

Det vrimler efterhånden med klubber, der meldes interesserede i FCK-profilen.

FC København lurer ind i et kæmpesalg af Roony Bardghji, det kan der efterhånden ikke være nogen tvivl.

Den 18-årige svensker har scoret et hav af kasser i denne sæson, og særligt hans matchvinder-scoring mod Manchester United vil få storklubber til at klappe i hænderne. 

Roony jages vildt efterhånden, hvor storklubber som Barcelona, Chelsea og Bayern München bare er et udsnit af dem, som meldes interesserede i ham. Nu er endnu en kæmpeklub strøget på listen.

For ifølge den store italienske avis La Gazzeta dello Sport er Juventus meget interesseret i FCK-profilen. Så interesseret at de vil kigge på ham i aftenens Champions League-kamp mod Bayern München. 

De melder, at Juventus allerede har scoutet Roony Bardghji flere gange, og at klubbens sportsdirektør Cristiano Giuntoli har et godt øje til ham. 

Tidligere på måneden havde Tipsbladet stort fokus på Bardghjis fremtid, og hans mulige prisskilt blev vendt med flere insidere på transfermarkedet. Læs mere om det her

Han skiftede også for nylig agent, så han fremover repræsenteres af kæmpefirmaet CAA Base, der har mange store klienter. Sådan noget er også benzin på et kommende transferbål. 

Om Bardghji starter inde i aftenens kamp mod Bayern München, må tiden vise. Sikkert er det, at FC København råder over en vaskeægte guldfugl.