Video : Tipsbladet
Rygter

Avis: Michael Silberbauer nærmer sig trænerjob

Norsk klub har to emner tilbage, før de ansætter en ny cheftræner. Det ene af emnerne er Michael Silbaerbauer.

Michael Silbaerbauer blev kort før transfervinduets afslutning fyret i FC Utrecht efter tre nederlag på stribe til at åbne sæsonen med.

Siden har den danske træner gået rundt uden job, men nu kan det meget vel være, at han skal trække i arbejdstøjet igen. Det skriver Haugesunds avis.

Det er kriseramte FK Haugesund i den bedste norske række, som holder samtaler med deres sidste to kandidater. Den ene er altså Michael Silberbauer, mens den anden er Óskar Hrafn Thorvaldsson, der for ganske nyligt blev fyret i Breidablik.

Óskar Hrafn Thorvaldsson, der iøvrigt er far til FC Københavns Orri Oskarsson, har sågar bekræftet, at han skal til Norge for at blive klogere på sin fodboldfremtid.

- Jeg skal til Norge på mandag, når landsholdspausen starter, og så er jeg tilbage igen tirsdag aften. Det er ikke sikkert, hvad jeg skal der. Jeg skal bare til Norge, og så sker der enten noget, eller også gør der ikke. Jeg skal nok sige til, når der er noget at fortælle, lyder det fra islændingen.

FK Haugesund er sølet godt og grundigt ind i nedrykningskampen i Eliteserien, og det fik konsekvenser for klubbens tidligere træner Jostein Grindhaug i starten af september.

I mellemtiden har danske Sancheev Manoharan noget overraskende vikarieret på sidelinjen. Han blev i januar ansat som udviklingschef i FK Haugesund, og derfor var det noget af et chok for ham, da han pludseligt blev bedt om at være cheftræner.

Et job, som han ingen erfaring har med. Det har Tipsbladet faktisk talt med ham om, hvilket du kan læse om her. Nu tyder det dog på, at han i løbet af landsholdspausen bliver afløst.

Uanset om det bliver Michael Silberbauer eller Óskar Hrafn Thorvaldsson, der afløser Sancheev Manoharan, så er missionen soleklar. Den byder på overlevelse. Der resterer seks spillerunder af Eliteserien, hvor man lige nu er på den rigtige side af nedrykningsstregen.

Michael Silberbauer var cheftræner i FC Utrecht i ni måneder, indtil han altså fik sparket. Han har tidligere været assistenttræner i den hollandske klub. Samme rolle har han også haft i blandt andre klubber FC Midtjylland og FC Basel.