• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Lars Gram-Hanssen

Avis: Sådan vil City sabotere Madrids Haaland-plan

Foto: Getty Images

Erling Haaland har blot været i Manchester City i få måneder, men den engelske klub skulle allerede nu være klar til at forbedre nordmandens kontrakt. Sådan lyder det fra Mundo Deportivo, der skriver, at Manchester City ønsker at fjerne en frikøbsklausul i Haalands kontrakt.

Af Lars Gram-Hanssen

Erling Haaland har været ustoppelig siden ankomsten til Manchester City, og i den engelske storklub har man tilsyneladende allerede indset, at man ikke har råd til at miste nordmanden. 

Sådan lyder det i hvert fald nu fra den spanske avis Mundo Deportivo, der skriver, at Manchester City allerede nu vil forsøge at blokere den plan, som Real Madrid angiveligt har om at hente Erling Haaland i 2024. 

Ifølge Mundo Deportivo vil Manchester City således forsøge at få fjernet den frikøbsklausul, som der siges at være i Erling Haalands nuværende aftale med de engelske mestre. Det vil man angiveligt overtale Haaland til ved at tilbyde nordmanden en bedre løn. Bomberen har i øjeblikket en grundløn på tre millioner kroner om ugen, og ligger dermed allerede i toppen af lønhierarkiet i klubben.

Tidligere på ugen fortalte den tidligere Real Madrid-spiller Fernando Sanz i tv-programmet El Chiringuito, at Erling Haalands frikøbsklausul lyder på knap halvanden milliard kroner i 2024. 

Erling Haaland har indtil videre scoret 17 mål i 11 kampe i denne sæson, og den norske stjernespiller kan i aften gøre livet surt for FC København, når de danske mestre møder Manchester City på udebane i Champions League.