• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
La Liga Lars Gram-Hanssen

Medie: Perez har to superstjerner i kikkerten

Foto: Getty Images

Real Madrid-præsident Florentino Perez har angiveligt hverken opgivet at hente Kylian Mbappé eller Erling Haaland.

Af Lars Gram-Hanssen

Både Kylian Mbappé og Erling Haaland blev i foråret rygtet til Real Madrid, men ingen af de to superstjerner endte som bekendt i den spanske hovedstadsklub. 

Det er dog ikke ensbetydende med, at Real Madrid har opgivet at hente de to superstjerner. Ifølge det spanske medie El Chiringuito har Real Madrid-præsident Florentino Perez således informeret klubbens medlemmer om, at han ikke har lukket døren for Haaland og Mbappé. 

Efter Mbappés afvisning af Real Madrid har der i den spanske presse været skriverier om, at den spanske storklub endegyldigt har lukket døren for PSG-stjernen. Det skulle dog ikke være tilfældet.

Ifølge mediet Goal fortalte Florentino Perez på et møde med Real Madrids såkaldte socios, at han bestemt ikke har droppet planerne om at hente Erling Haaland og Kylian Mbappé. 

Et godt bud er dog, at Real Madrid-fansene ikke skal forvente at se hverken Mbappé eller Haaland i 2023. I 2024 er situationen dog en anden, for ifølge Goal har Erling Haaland en frikøbsklausul i sin kontrakt med Manchester City, der træder i kraft i 2024, hvor angriberen kan købes for omtrent 1,1 milliard kroner. 

For et par uger siden afslørede de franske avis L'Equipe desuden, at Kylian Mbappés nye kontrakt med Paris Saint-Germain faktisk udløber i 2024 og ikke i 2025, som det ellers blev annonceret i sommer.