Rygter Lars Gram-Hanssen

Avis: Storklub vil hente Barca-stjerne nu

Foto: Getty Images

Frenkie de Jong kan ifølge Marca forlade FC Barcelona allerede i løbet af næste uge.

Af Lars Gram-Hanssen

FC Barcelona har i den seneste tid sagt farvel til mange bærende kræfter, og ifølge avisen Marca kan Frenkie de Jong meget vel blive den næste store stjerne, der forlader Camp Nou.

Ifølge Marca har Bayern München således allerede taget kontakt til Frenkie de Jongs repræsentanter. 

- De tyske mestre vil gøre et forsøg på at hente Frenkie de Jong. Og de vil ikke vente. De vil have ham nu, denne vinter. Dermed bliver den kommende uge afgørende for Barça-midtbanespillerens fremtid, skriver Marca således. 

FC Barcelona betalte Ajax omtrent 550 millioner kroner for Frenkie de Jong, da catalanerne hentede hollænderen i 2019. De Jong har til tider været udskældt i den spanske presse, der derfor har spekuleret i, at FC Barcelona vil forsøge at indkassere en masse penge ved at afskibe hollænderen.

Ifølge Marca er forholdet mellem FC Barcelona og Bayern München dog ikke det bedste, hvilket kan komplicere en aftale. De tyske mestre vil dog angiveligt gå efter Frenkie de Jong igen til sommer, hvis det ikke lykkes i dette vindue. 

Transfereksperten Fabrizio Romano har på Twitter udelukket muligheden for, at Bayern München kan hente Frenkie de Jong her i januar.