• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Lars Gram-Hanssen

Barça mistænker profil for hemmelige forhandlinger

Foto: Getty Images

Ousmane Dembélé er det næstdyreste indkøb i Barcelonas historie, men catalanerne frygter nu angiveligt, at den tidligere Dortmund-stjerne pønser på at smutte på en fri transfer efter denne sæson.

Af Lars Gram-Hanssen

Barcelona betalte omtrent en milliard kroner for Ousmane Dembélé i 2017, men catalanerne risikerer at miste franskmanden på en fri transfer om mindre end ni måneder. 

Den 24-årige Dembélé har således kontraktudløb til sommer, og ifølge det spanske medie Cuatro har Barcelona-ledelsen ikke tillid til, at Dembélé rent faktisk ender med at underskrive en forlængelse med den catalanske storklub. 

Frygter hemmelige forhandlinger
Ifølge Cuatro har Barcelona-præsident Joan Laporta udpeget det som en særlig vigtig prioritet at få forlænget med Ousmane Dembélé, der er det næstdyreste indkøb i Barcelonas historie. Alligevel er det dog endnu ikke lykkedes at sikre sig kantspillerens signatur. 

Og ifølge Cuatro mistænker Barcelona-ledelsen altså, at Ousmane Dembélés agent i øjeblikket har indledt hemmelige forhandinger med storklubber i Premier League. Liverpool er angiveligt yderst interesseret i at hente Dembélé på en fri transfer. Også klubber som Manchester United, Juventus og Paris Saint-Germain har angiveligt udvist interesse.