Video : Tipsbladet
Rygter

Chokskifte under opsejling i Manchester United

Tipsbladet.dk giver dig hver dag de varmeste rygter fra international fodbold.

Raphael Varane fra Manchester United til Tigres
Note: 
Det er sikkert og vist, at Raphael Varane forlader Manchester United til sommer, men det var nok de færreste, der havde gættet på, at turen skulle gå til Mexico. Det kan dog vise sig at blive virkelighed, for ifølge det mexicanske medie TV Azteca vil Tigres overraske alt og alle ved at hente den profilerede midtstopper til Mexico til sommer. 
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: TV Azteca 

Sofyan Amrabat fra Fiorentina til Crystal Palace eller Fulham
Note: 
Det har ikke været noget udpræget godt lejeophold for Sofyan Amrabat i Manchester United, men alligevel er der flere Premier League-klubber heriblandt Crystal Palace og Fulham, der ser et lys i marokkaneren, der er ejet af Fiorentina. Begge klubber har angiveligt sendt scouts ud for at holde øje med den 27-årige midtbaneslider
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Sun

Aaron Ramsdale fra Arsenal til Newcastle
Note: 
Aaron Ramsdale er blevet henvist til bænken i Arsenal, og nu er hans tålmodighed ved at blive brugt op. I hvert fald skrev flere medier herunder Sky Sports og Telegraph i går, at en handel var så godt som på plads for 15 millioner pund, svarende til 130 millioner kroner. Hovedpersonen selv var dog hurtigt ude og sige, at han ikke kender til et sådant skifte. 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Telegraph

Thiago Alcantara fra Liverpool til Girona
Note: Thiago har allerede annonceret, at han ikke vil forlænge kontrakten i Liverpool, der udløber til sommer, og måske går turen tilbage til hjemlandet. Sensasionsklubben fra Girona skulle allerede have kontaktet Thiagos lejr for at få et skifte på plads til sommer. 
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Relevo