Video : Tipsbladet
Rygter

Conte tæt på danskerklub - vil have Lukaku

Tipsbladet er her klar med tirsdagens første omgang transferrygter.

Antonio Conte til Napoli
Note:
Han har været arbejdsløs i mere end et år siden bruddet med Tottenham, men Antonio Conte meldes nu tæt på at genoptage trænergerningen. Den tidligere Chelsea- og Inter-boss meldes tæt på en aftale med Jesper Lindstrøms Napoli, der i foråret har haft Francesco Calzona som midlertidig træner. Antonio Conte har desuden gjort det klart overfor Napoli, at han ønsker en genforening med Romelu Lukaku, der i denne sæson har været udlejet til Roma fra Chelsea. 
Kilde: Corriere della Sera
Sandsynlighed: Over middel

Leny Yoro fra Lille til Real Madrid
Note:
Kylian Mbappé er ikke den eneste Ligue 1-spiller, der sættes i forbindelse med Real Madrid. Også den 18-årige Lille-midterforsvarer Leny Yoro er angiveligt i madrilenernes søgelys. 
Kilde: Foot Mercato
Sandsynlighed: Middel

Roberto De Zerbi til Manchester United
Note:
De Zerbi, der er færdig i Brighton, har angiveligt haft samtaler med Manchester United, der ser italieneren som en mulig erstatning for Erik ten Hag, hvis hollænderen skal fyres. 
Kilde: The Guardian
Sandsynlighed: Middel

Adam Lallana fra Brighton til Southampton
Note:
Den tidligere Liverpool-profil Adam Lallana har kontraktudløb i Brighton og kan nu være på vej tilbage til Southampton, der netop er rykket op i Premier League. 
Kilde: The Telegraph
Sandsynlighed: Over middel

Casemiro fra Manchester United til Saudi-Arabien
Note:
Casemiro har haft en svær sæson i Manchester United, og den tidligere Real Madrid-stjerne meldes nu på vej til saudiarabisk fodbold. 
Kilde: Football Insider
Sandsynlighed: Middel