• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Jacob Quvang

Dårlig FCM-nyhed? Han tænker på pengene!

Foto: Getty Images

FC Midtjylland kan få svært ved at lokke ham til Danmark, hvis eksperten har ret.

Af Jacob Quvang

Giorgos Giakoumakis meldes stadig på brættet i FC Midtjylland, men den danske klub kan få godt og grundigt svært ved at overbevise ham om at skifte til Heden.

Her er FC Midtjylland angiveligt i konkurrence mod klubber fra Japan, USA og Italien, og her plejer pengepungen at være markant større end i Danmark.

Og netop pengepungen kan spille en stor rolle, når Giakoumakis skal overbevises om det næste skridt i karrieren. Det vurderer Tam McManus, der tidligere har spillet en masse år i skotsk fodbold. Han gætter på, at grækeren udelukkende vil tænke på pengene, når det handler om hans næste kontrakt.

- Jeg tror, at han går efter den store gevinst. Jeg gætter på, at han ser på pengene. Han er 28 år gammel, og han føler, at han har brug for et stort skifte.

- Han spillede for en lille klub i Holland og mindre klubber i Grækenland, så jeg tror, at han ser på de store penge. Måske en fire- eller femårig aftale, som bliver hans store skifte i karrieren. De penge tror jeg ikke, at han vil få i Celtic, forklarer den tidligere Hibernian-stjerne, til PLZ Soccer ifølge Football Scotland.

Det har tidligere været meldt ud, at Celtic har accepteret et bud på angriberen, men han er stadig at finde i klubben. Så sent som i lørdags kom han endda på måltavlen, da Celtic spillede sig i pokalfinalen.

Giorgos Giakoumakis skulle efter sigende være utilfreds med sin løn i den skotske storklub, hvilket er en af årsagerne til, at han er tilgængelig i denne måned. Han er heller ikke en del af Celtics trup, der onsdag aften møder St. Mirren. 

Om det bliver FC Midtjylland må tiden vise. Sikkert er det, at han har en profil, som passer til det, klubben efter sigende er ude efter. Han er en fysisk stærk angriber, som ved, hvor målet står.