• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Lars Gram-Hanssen

Dansk stjerne har afvist Barça-skifte

Foto: Getty Images

Ifølge transfereksperten Fabrizio Romano 'var der noget, der ændrede sig' ved Andreas Christensens situation i løbet af de seneste måneder, hvor den danske landsholdsprofil blandt andet blev tilbudt et skifte til Barcelona.

Af Lars Gram-Hanssen

Der har været en del skriverier om Andreas Christensens klubfremtid i de seneste uger, fordi den danske landsholdsstjernes nuværende kontrakt med Chelsea udløber til sommer. 

I slutningen af oktober skrev Eurosport eksempelvis, at Andreas Christensen har skabt 'bekymring' i Chelsea, fordi den danske forsvarsspiller stik imod forventningerne har tøvet med at underskrive en ny kontrakt. 

Noget ændrede sig
Og ifølge transfereksperten Fabrizio Romano havde Andreas Christensen og Chelsea faktisk også indgået en mundtlig aftale tilbage i august. 

- Med Christensen var der noget, der ændrede sig med agenterne. Der var nogen, der tilbød ham muligheden for at rykke til Barcelona på en fri transfer til sommer. Der var også andre klubber, der potentielt var interesserede i ham. Og det var årsagen til, at han tog sig lidt tid, før han sagde ja til Chelsea, lyder det således fra Fabrizio Romano i interviewet med Talk Chelsea

- Forventningen fra begge parter er stadig den samme, nemlig at Christensen underskriver en ny kontrakt med Chelsea. Begge parter forventer stadig, at det i sidste ende falder på plads. Men jeg vil stadig vente på, at jeg ser kontrakten blive underskrevet. For tilbage i august var det på plads. Rent verbalt var det reelt på plads. Barcelona og Real Madrid leder efter spillere, der kan hentes på frie transfers.

Således var Andreas Christensen altså ikke interesseret i et skifte til Barcelona, idet danskeren tilsyneladende ønsker at fortsætte sin karriere på Stamford Bridge.