Video : Tipsbladet
Rygter

De vil gå efter Christian Eriksen til sommer

Ifølge ESPN har Galatasaray planer om at gå efter Christian Eriksen igen til sommer, efter at det ikke lykkedes tyrkerne at hente den danske stjerne denne vinter.

Antallet af danskere i Manchester United kan til sommer blive halveret. 

Galatasaray har i de seneste dage været meldt interesseret i Christian Eriksen, men tidligere onsdag meddelte Sky Sports, at den danske landsholdsstjerne bliver i Manchester United resten af sæsonen, selvom et skifte til Tyrkiet stadig er muligt, da det tyrkiske transfervindue først lukker på fredag. 

Ifølge ESPN har Galatasaray dog tænkt sig at genoptage jagten på Christian Eriksen til sommer. Istanbul-klubben har angiveligt opgivet at hente den danske stjernespiller her i februar. 

Christian Eriksen har været en vigtig spiller under Erik ten Hag siden skiftet fra Brentford i sommeren 2022, men den danske landsholdsstjerne har i de seneste to Premier League-kampe fået nul minutter på banen, idet den blot 18-årige Kobbie Mainoo er blevet foretrukket som partner til Casemiro. 

Christian Eriksen, der fylder 32 år i næste uge, har kontrakt med Manchester United frem til sommeren 2025, så ud fra et økonomisk perspektiv vil det give mening for den engelske storklub at sælge den danske midtbanespiller til sommer, hvis parterne ikke bliver enige om en forlængelse inden da. 

Spørgsmålet er selvfølgelig, om et skifte til tyrkisk fodbold har nogen interesse for Christian Eriksen, der tidligere har repræsenteret klubber som Inter, Tottenham og Ajax. Den danske stjerne har i hvert fald også mulighed for at rykke retur til Brentford, hvis han skulle være interesseret i det.

Tirsdag fortalte Thomas Frank nemlig Tipsbladet og andre danske medier, at Christian Eriksen 'altid vil være velkommen tilbage' i Brentford. 

Christian Eriksen har i denne sæson spillet 15 Premier League-kampe for Manchester United, heraf ni fra start.