Video : Tipsbladet
Rygter

Denne MLS-klub vil have Brøndby-stopper

Sigurd Rosted er på vej til MLS, og nu sættes der navn på en af de interesserede klubber.

Sigurd Rosted kan måske kalde sig Toronto FC-spiller fremover.

Brøndby-stopperen fortsætter ifølge norske medier karrieren i MLS, men der er endnu ikke vished over, hvilken klub der er tale om. 

Endnu er intet officielt, men nu melder Nettavisen, at Toronto FC er en af de klubber, som ønsker Rosted. 

Mediet melder ligeledes, at intet er på plads endnu, men at meget tyder på, at han skifter til den canadiske storklub.

Her vil han blive holdkammerat med store stjerner som Lorenzo Insigne og Federico Bernardeschi, der med afstand er de største profiler på holdet. 

Toronto har da også brug for ny kvalitet i spillertruppen, for i sidste sæson var de det hold, som samlede næstfærrest point sammen. 

Sigurd Rosted har været på blokken i norsk fodbold, blandt andet hos Vålerenga. Her bekræftede klubbens sportschef Joacim Jonsson dog til Tipsbladet, at det ikke er realistisk at hente Rosted hjem

- Det kunne være, men der er lang vej, til at det rent faktisk sker. Brøndby-spillerne har helt andre lønninger end spillere i Vålerenga, så det er ikke særlig realistisk.

- Havde det været så nemt, havde jeg selvfølgelig sagt ja, men det er det ikke. Jeg forstår, at han bliver sat i forbindelse med Vålerenga, for han er født tæt på her. Men fra rygter til decideret sandhed er der en lang, lang vej, lød svenskerens vurdering.

Sigurd Rosted har været i Brøndby siden 2019, men hans kontrakt udløber med klubben til sommer. Derfor skal Brøndby sælge ham nu, hvis man vil tjene penge på ham.