• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter clbold.dk

Endelig enighed: Spansk stjerne nærmer sig Liverpool-skifte

Foto: Getty Images

Bayern München og Liverpool er angiveligt nået til enighed om en pris på 220 millioner kroner for Thiago Alcantara, der dermed skifter til de engelske mestre.

Af clbold.dk

Thiago Alcantara har igennem længere tid været rygtet til Liverpool, og torsdag reporterer flere engelske medier, herunder The Athletic og Daily Mirror, at Liverpool er nået til enighed med Bayern München om en pris på 220 millioner kroner.

Der er tale om Liverpools første markante forstærkning i dette transfervindue, hvor de engelske mestre har været økonomisk presset af coronapandemiens følgevirkninger.

Thiago Alcantara skiftede til Bayern München fra Barcelona i 2013, og efter syv sæsoner i den tyske klub ser det altså nu ud til, at Champions League-finalesejren over Paris Saint-Germain var spanierens sidste kamp for Bundesliga-klubben.

Jürgen Klopp har ved flere lejligheder rost den 29-årige spanske landsholdsprofil, men Liverpool-bossen har samtidig også afvist at kommentere den engelske klubs jagt på stjernen. 

Den tidligere Bayern München-præsident Uli Hoeness anklagede tidligere på ugen Liverpool på at 'forsøge at afpresse' Bayern München ved at vente unødvendigt lang tid med at byde på Thiago Alcantara. Ifølge Daily Mirror har de to klubber dog accelereret forhandlingerne i denne uge, idet tyskerne er opsatte på at få afklaret situationen hurtigst muligt. 

---------------------------

Se masser af Europa League med Tottenham, Arsenal, AC Milan og Nice med Kasper Dolberg til spotpris på Dplay. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus