Video : Tipsbladet
Rygter

FCM-emne skifter - her er hans nye klub

Et hav af klubber har vist interesse for 16-årige Daniel Daga, der nu har fået fremtiden på plads.

Ved U20-VM i maj og juni viste Nigeria sig rigtig flot frem, da man nåede hele vejen til kvartfinalen.

Sydkorea blev endestationen, men i løbet af de fem kampe, som Nigeria nåede at spille, imponerede flere af landets talenter. En af dem var Daniel Daga.

Den blot 16-årige midtbanespiller startede ind i alle fem opgør, og her fangede han opmærksomheden hos et hav af scouts. Alverdens storklubber blev meldt interesseret i Daniel Daga, hvilket han også selv var bekendt med.

- Ja, mange klubber er interesserede. Mange klubber ud over AC Milan, Liverpool og Anderlecht. Mange klubber kigger på mig - Watford, Club Brügge, FC Midtjylland i Danmark, sagde han om bejlerne tilbage i juli til Nigeria Info.

Selvom Daniel Daga i samme interview heller ikke lagde skjul på sine ambitioner om at nå til tops, så kender han også godt sin besøgelsestid.

- Det er sandt, at de alle kigger på mig. Men jeg er ikke kommet dertil endnu, for jeg leder efter, hvor jeg kan spille. For om to år spiller jeg på toppen som (Victor) Osimhen.

Og derfor har han nu valgt at tage et skridt, hvor han i hvert fald er garanteret spilletid. Enyimba Aba fra den bedste nigerianske række har således hentet ham på en lejeaftale frem til næste sommer.

Det skriver flere nigerianske medier - herunder aclsports.com.

16-årige Daniel Daga er på kontrakt i FC One Rocket, og han vil formentlig vente med at skrive en professionel kontrakt med et europæisk hold til han bliver 18 år gammel.

Midtbanespilleren fik sin uofficielle debut for Enyimba Aba lørdag, da man i forberedelserne til den nye sæson besejrede Bayelsa United med 4-1. Daniel Daga startede opgøret på banen.