• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Mikkel Fuhr Nielsen

Ikke kun FCK: Flere end 12 klubber jagtede ham

Foto: Getty Images

FC København var ude efter angriberen, men de kunne ikke blive enige om en aftale. Andre hold har angiveligt også haft samme problem.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

FC København er på jagt efter en ny spidsangriber, og i den forbindelse var de tidligere på sommeren tæt på at lande en aftale med George Puscas.

Rumænske medier fortalte om transferen, men de skrev samtidig også, at FC København og Reading-angriberen ikke kunne blive enige om en aftale på grund af hans lønkrav.

I Reading tjener George Puscas angiveligt 6,7 millioner kroner om året, og han er ikke villig til at gå ned i løn i et kommende klubskifte. Af samme grund var angriberens forhandlinger med flere italienske klubber også gået i vasken.

Reading er angiveligt meget ivrige efter at sælge, og Puscas har foruden FCK og flere italienske klubber haft muligheder nok i løbet af sommeren. Faktisk har flere end 12 klubber - inklusiv FC København - vist interesse for ham.

Fra Italien har Bari, Cagliari, Como, Genoa, Pisa, Parma og Sampdoria henvendt sig, mens Cadiz og Rayo Vallecano fra Spanien har været interesseret, skriver The Tilehurst End, som følger Reading stolpe op og stolpe ned, på Twitter.

De tilføjer også Rapid București i angriberens hjemland Rumænien og FC København samt flere unavngivne tyrkiske klub blandt hans bejlere. Trods de mange interesserede klubber er det ikke lykkedes Reading at komme af med ham.

Det skyldes formentlig hans lønkrav, som han ikke vil rokke ved. George Puscas har to år tilbage af aftalen med Reading. I foråret var han udlejet til Pisa, mens han tidligere i karrieren var et stort talent i Inter.

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.