• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Lars Gram-Hanssen

Koster 670 millioner: Målræv rygtes til Juventus

Foto: Getty Images

Dusan Vlahovic vil ikke forlænge med Fiorentina, og den serbiske bomber kan nu forlade Firenze-klubben allerede til januar.

Af Lars Gram-Hanssen

Juventus sagde i sommer farvel til Cristiano Ronaldo, men inden længe kan der muligvis være en ny målræv på vej til Torino-klubben.

Tirsdag meddelte Fiorentinas ejer således, at Dusan Vlahovic dog har afvist flere tilbud om kontraktforlængelser, selvom Firenze-klubben flere gange har forbedret deres tilbud. Fiorentina var klar til at gøre Vlahovic til den bedst betalte spiller i klubbens historie, men angriberen sagde nej tak.

Vlahovic har kontraktudløb i 2023, og dermed er der nu lagt op til et snarligt salg af den 21-årige serber, der allerede er noteret for 31 mål i 84 Serie A-kampe. 

På vej til Torino?
Og ifølge den italienske avis La Gazzetta dello Sport er Fiorentina klar til at sælge Dusan Vlahovic allerede til januar. Prisen lyder angiveligt på 670 millioner kroner.

Spørgsmålet er så, hvem der er de mest oplagte bejlere til at hente Vlahovic. Inter viste interesse i sommer, men Milano-klubben prioriterede billigere løsninger. Atlético Madrid var klar til at byde omtrent 400 millioner kroner, men madrilenerne endte i stedet med at hente Matheus Cunha og Antoine Griezmann.

Og ifølge La Gazzetta dello Sport ligner Juventus nu ikke et dårligt bud på Dusan Vlahovic' næste klub. Torino-klubben er angiveligt interesseret i en lignende løsning som i Federico Chiesa-handlen, hvor man betaler Fiorentina over flere år. Firenze-klubben vil dog denne gang have alle pengene øjeblikketligt. 

La Gazzetta dello Sport skriver endvidere, at udenlandske storklubber som Real Madrid, Tottenham og Manchester City potentielt også kan melde sig på banen næste sommer.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020