• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Mikkel Fuhr Nielsen

Massiv interesse for Mustapha Bundu

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Alt peger i retning af et klubskifte for den tidligere AGF-spiller Mustapha Bundu.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Mustapha Bundus dage i Anderlecht ser ud til at være talte.

Den tidligere AGF-spiller har tilbragt den seneste sæson på leje i Spaniens næstbedste række hos FC Andorra, hvor han uden at brænde banen fuldstændig af har fået sig et hav af bejlere.

Sportsjournalisten Juan Velázquez fra mediet VIP Deportivo skriver således, at flere spanske klubber er interesseret i Mustapha Bundu. Først og fremmest vil FC Andorra, som ejes af Gerard Piqué, gerne beholde kantspilleren.

Derudover er både Cartagena og Mirandés, som begge spiller i Spaniens næstbedste række, også interesseret i Mustapha Bundus underskrift. Det samme er Huesca, som gerne vil have ham til at flankere angriberen Samuel Obeng.

Mustapha Bundu, der blot har et år tilbage af sin kontrakt med Anderlecht, skal højst sandsynligt også se frem til et sommerskifte, da han ikke ligefrem har formået at slå igennem i den belgiske fodboldklub.

For omkring 20 millioner kroner skiftede han til Anderlecht fra AGF i 2020, men siden har han slet ikke levet op til sit prisskilt. Kantspilleren har forsøgt at få gang i karrieren gennem flere lejeophold i AGF, FCK og nu FC Andorra, men aldrig er han lykkedes med at overbevise i Anderlecht.

Med et år tilbage af kontrakten skal Anderlecht med garanti se ind i et stort tab på angriberen, hvis man sælger ham til sommer, da han de seneste sæsoner ikke ligefrem har spillet sin markedsværdi større.

Mustapha Bundu, 26 år, har optrådt 27 gange for FC Andorra i Spaniens næstbedste række, hvor det også er blevet til tre scoringer. Han har dog primært haft en rolle som indskifter.

I løbet af sine seks sæsoner i Superligaen blev det til 137 kampe, 21 mål og samme antal assister i primært AGF. Det var særligt i 2019/2020-sæsonen, at kantspilleren fra Sierra Leone storspillede.