• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Jacob Quvang

Mbappé fortrød: Hans lejr ringede til Real Madrid

Foto: Getty Images

Franskmanden vil åbenbart stadig til Real Madrid.

Af Jacob Quvang

Kylian Mbappé knuste mange håbefulde Real Madrid-hjerter, da han trods mange flirterier valgte at forlænge sin kontrakt med Paris Saint-Germain i maj sidste år. 

Dette på trods af at han ellers havde givet udtryk for, at han gerne ville til Real Madrid. Et fremtidigt skifte kan dog fortsat komme på tale, for Mbappé drømmer stadig om at iføre sig hovedstadsklubbens hvide spillertrøje.

Det skriver Marca, der melder, at Kylian Mbappé sidste sommer fortrød sin beslutning om at forlænge aftalen med PSG. 

Avisen skriver, at Kylian Mbappés bagland faktisk ringede til Real Madrid, hvilket var en enorm overraskelse for storklubben. 

Her skulle baglandet have udredt, at han fortrød, og hvorfor han i første omgang havde vendt på en tallerken ved at forlænge med PSG. 

Derudover skulle de have spurgt ind til, om Real Madrid fortsat er interesseret i at hente ham.

Her lukkede Real Madrid ikke ligefrem døren, men storklubben var også ramt på stoltheden, hvilket ikke ligefrem betød, at de kastede sig ned for fødderne af Mbappé. De er godt klar over, at de i fremtiden skal finde en afløser for Karim Benzema, og her står sommeren 2024 som et afgørende tidspunkt.

Om det bliver til noget er fortsat uvist. Real Madrid kræver angiveligt, at Kylian Mbappé sænker sine enorme forventninger til økonomien. Han får en fyrstelig hyre i PSG, hvilket Real Madrid angiveligt ikke vil matche.

Derudover har klubben øje på Erling Haaland, som man godt kunne finde på at rykke på, og det er alligevel tvivlsomt, om der både vil være plads til Mpappé og Haaland i Real Madrid-truppen.

Michael Laudrup og Brian Laudrup diskuterede tidligere på ugen Mbappés fremtid, hvor de begge var af den overbevisning, at døren er lukket til Real Madrid, selv hvis man skulle få ham uden at betale PSG. Læs mere om det her.