Rygter Lars Gram-Hanssen

Medie: Dårligt Eriksen-nyt for engelsk storklub

Foto: Getty Images

Ifølge The Athletic kan Manchester United formentlig godt opgive idéen om at hente Christian Eriksen, idet danskeren angiveligt ønsker at blive boende i London.

Af Lars Gram-Hanssen

Tottenham og Manchester United er de to klubber, som Christian Eriksen primært er blevet rygtet til i den seneste tid. 

Manchester-klubben kom for alvor ind i billedet tidligere på ugen, da mediet The Athletic reporterede, at de røde djævle skulle have tilbudt Christian Eriksen en kontrakt. 

Nu melder selvsamme The Athletic dog, at Erik ten Hag ikke skal sætte næsen op efter at få fat i Christian Eriksen. Således skriver The Athletic lørdag, at det er 'ret sandsynligt', at Christian Eriksen vender retur til Tottenham, hvor danskeren spillede fra 2013 til 2020.

 - The Athletic reporterede tidligere på ugen, at Manchester United har givet Eriksen et tilbud, men vi hører nu, at midtbanespilleren ønsker at blive i London, og at det står mellem at blive i Brentford eller at rykke retur til Spurs, skriver The Athletic således. 

- Antonio Conte har ikke lagt skjul på sin beundring for Eriksen, som han trænede i Inter, og Tottenham har altid haft selvtillid i forhold til, hvad de kan tilbyde deres tidligere spiller. Især nu, hvor de er tilbage i Champions League. 

The Athletic skriver endvidere, at Christian Eriksen tirsdag havde 'en god snak' med Brentford-cheftræner Thomas Frank, da de to herrer spiste middag sammen. 

- Klubben [Brentford, red.] havde håbet på en afklaring på nuværende tidspunkt, men Eriksen har forståeligt nok valgt at tage sig god tid til at tage sin beslutning.

Efter mandagens sejr over Østrig udtalte Christian Eriksen da også til den danske presse, at han endnu ikke havde taget en beslutning om fremtiden, men at han vil holde sin telefon tændt i den kommende tid. 

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.