• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter clbold.dk

Medie: Haaland har udpeget sin foretrukne klub

Foto: Getty Images

Ifølge Goal har Erling Haaland informeret sin omgangskreds om, hvilken klub han er mest interesseret i at skifte til.

Af clbold.dk

Erling Haalands klubfremtid fremstår som lidt af et mysterie, men ifølge Goal har den norske stjerneangriber en foretrukken destination i 2022. 

- Real Madrid er Haalands foretrukne destination, hvis han forlader Dortmund i 2022. Den norske angriber er bevidst om, at han er eftertragtet, men han har stadig ikke taget en endelig beslutning om sin fremtid, lyder det således fra Goal.

Har informeret omgangskredsen
Goal peger på, at Erling Haaland forventes at forlade Dortmund til sommer, idet nordmanden har en frikøbsklausul på 557 millioner kroner, der bliver aktiveret efter denne sæson. 

- Goal erfarer, at nordmanden har meddelt sin omgangskreds, at et skifte til Real Madrid fremstår som den mest spændende mulighed for ham. Han har dog stadig ikke taget en endelig beslutning om sin fremtid, skriver Goal således.

- Mino Raiola, Haalands agent, afslørede for nyligt, at hans klient ejer et hus i Spanien. Men meget kan også afhænge af, hvorvidt 'Los Blancos' får held med at hente Kylian Mbappé i Paris Saint-Germain. 

- Haaland er klar over, at han vil skulle dele scenen med franskmanden på Santiago Bernabéu, mens man i Madrid er i tvivl om, hvorvidt man kan lukke en handel med Dortmund-stjernen, efter man i det seneste transfervindue blev afvist efter en indledende henvendelse. 

Goal peger samtidig på, at Erling Haaland er 'fan af engelsk fodbold', hvor klubber som Manchester City, Manchester United, Chelsea og Liverpool har været meldt interesseret i nordmanden.  

For et par dage siden kom det dog frem, at Dortmund angiveligt vil forsøge at overtale Erling Haaland til blive i Bundesliga-klubben til 2023. Læs mere om det HER.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020