Rygter Lars Gram-Hanssen

Medie: London-klub har budt på Juventus-stjerne

Foto: Getty Images

Alvaro Morata rygtes nu tilbage til Premier League.

Af Lars Gram-Hanssen

Alvaro Moratas fremtid i Juventus ser mildest talt usikker ud, idet Dusan Vlahovic fredag er til lægetjek i Torino-klubben, der betaler langt over en halv milliard kroner for serberen.

Morata har været rygtet til FC Barcelona, men noget tyder på, at catalanerne ikke får fat i den 29-årige angriber. I hvert fald skriver den spanske radiostation Cadena Cope nu på deres hjemmeside, at Atlético Madrid ikke vil udleje Morata til FC Barcelona. 

Alvaro Morata er i øjeblikket udlejet til Juventus fra Atlético Madrid, og madrilenerne har angiveligt meddelt FC Barcelona, at de kun får angriberen, hvis de henter ham på en permanent aftale. Og den idé er FC Barcelona angiveligt ikke med på. 

Ifølge Cadena Cope har Atlético Madrid modtaget tilbud på Alvaro Morata fra både Tottenham og Newcastle. Morata har tidligere spillet halvanden sæson i Premier League, da han fra sommeren 2017 til januar 2019 tørnede ud for Chelsea. 

The Athletic har tidligere fredag reporteret, at både FC Barcelona og Juventus er i dialog med Arsenal om en lejeaftale for Pierre-Emerick Aubameyang. Læs mere om det her.