• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Lars Gram-Hanssen

Medie: Newcastle vil hente målmand i storklub

Foto: Getty Images

Newcastle har forstærket defensiven med Kieran Trippier, og den nyrige klub vil nu angiveligt også have en ny målmand.

Af Lars Gram-Hanssen

Fremtiden så lys ud for Dean Henderson i foråret 2021, hvor den 24-årige målmand i en periode formåede at henvise David de Gea til bænken i Manchester United. 

Henderson blev dog ramt af coronavirus forud for sæsonpremieren i den indeværende sæson, og dermed fik David de Gea muligheden for at kæmpe sig tilbage. Spanieren sidder nu igen sikkert på rollen som førstevalg, og Dean Henderson har i denne sæson derfor ikke spillet ét eneste minut i Premier League. 

Henderson er derfor blevet rygtet til klubber som Tottenham og Ajax, og efter mandagens 1-0-sejr over Aston Villa erkendte Manchester United-cheftræner Ralf Rangnick da også, at Henderson har bedt om et skifte.

- Han spurgte mig for et par uger siden, men jeg sagde til ham, at jeg hellere vil have, at han bliver her i resten af sæsonen. Vi er meget glade for vores målmænd, og hvis det er op til mig, så ønsker jeg ikke, at han skifter, lød det således, ifølge talkSPORT, fra Rangnick. 

Ifølge talkSPORT er Newcastle dog nu også blandt de klubber, der er klar til at slå til, hvis Manchester United alligevel kan overtales til at slippe Henderson. Målmanden er således 'virkeligt utilfreds' på Old Trafford, lyder det.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020