• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Lars Gram-Hanssen

Medie: Nu jagter Chelsea dyr Inter-stjerne

Foto: Getty Images

Ifølge Sky Sport Italia har Chelsea nu meldt sig ind i kampen om Milan Skriniar, der ellers har været meldt på vej til Paris Saint-Germain.

Af Lars Gram-Hanssen

Det blev ikke den store succes den seneste gang, Chelsea hentede en spiller i Inter, men London-klubben er nu klar til at gøre et nyt forsøg. 

For mens Romelu Lukaku forventes at skifte tilbage til Inter i denne uge, så forlyder det nu, at Milan Skriniar kan rykke i den modsatte retning. 

Således skriver Sky Sport Italia nu, at Inters slovakiske forsvarsspiller kan være på vej til Stamford Bridge, hvor Thomas Tuchel leder med lys og lygte efter nye forsvarsspillere. 

Milan Skriniar har i de seneste uger været rygtet kraftigt til Paris Saint-Germain, men nu forlyder det altså, at Chelsea pønser på at overhale pariserne indenom. 

Paris Saint-Germain har budt 445 millioner kroner for Milan Skriniar, skriver Sky Sport Italia, som tilføjer, at Inter finder det tilbud lavt. 

Og det kan altså bane vejen for Chelsea, der i disse tider sættes i forbindelse med en hel del forsvarsspillere, efter at London-klubben har sagt farvel til både Antonio Rüdiger og Andreas Christensen denne sommer. 

Flere medier har således skrevet, at Chelsea er i dialog med Juventus om Matthijs de Ligt, mens London-klubben også overvejer at hente en forsvarsspiller i Manchester City

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.