Rygter Lars Gram-Hanssen

Medie: To PL-storklubber følger Barca-profil

Foto: Getty Images

FC Barcelona risikerer angiveligt at miste forsvarsprofilen Ronald Araújo, der tiltrækker interesse fra Premier League.

Af Lars Gram-Hanssen

Ronald Araújo er i denne sæson blevet mere eller mindre fast starter i FC Barcelona, og den uruguayanske forsvarsspiller har nu tiltrukket sig interesse fra Premier League.

Således skriver den spanske avis Marca i hvert fald, at både Manchester United og Chelsea følger Araújo, som FC Barcelona hentede i uruguyanske Boston River i 2018.

Ronald Araújos kontrakt med FC Barcelona udløber i sommeren 2023, og derfor står den catalanske klub ikke i den bedste situation, hvis uruguayaneren ikke ønsker at forlænge. I dette tilfælde vil sommerens transfervindue således være en af de sidste chancer for at sælge forsvarsspilleren.

Ifølge Marca anser FC Barcelona-ledelsen det dog for at være 'essentielt' at forlænge med den 22-årige Araújo. Forsvarsspilleren ønsker en lønforhøjelse, men FC Barcelona har indtil videre ikke præsenteret ham for et tilfredsstillende tilbud, lyder det fra Marca. Ifølge avisen er FC Barcelona nødt til at sælge flere spillere, før Araújo kan blive tilbudt en forbedret kontrakt. 

Ifølge Marca er også Real Madrid interesseret i Ronald Araújo, der har spillet 61 kampe for FC Barcelonas førstehold.