• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Lars Gram-Hanssen

Medie: Ronaldo har anbefalet Solskjær-afløser

Foto: Getty Images

Ole Gunnar Solskjær har ikke imponeret i den seneste tid, og nu forlyder det, at Cristiano Ronaldo har peget på en træner, som Manchester United kan hente ind i stedet for nordmanden.

Af Lars Gram-Hanssen

Manchester United har på papiret en spillertrup, der burde kæmpe med om mesterskabet, men i de seneste tre ligakampe mod Aston Villa, Everton og Leicester har de røde djævle blot formået at skrabe sammenlagt ét point sammen.

Og det har selvsagt sat Ole Gunnar Solskjær i et dårligt lys. Nordmanden har således været udsat for hård kritik fra flere sider i den seneste tid, og noget tyder på, at heller ikke Cristiano Ronaldo har den store fidus til Manchester Uniteds nuværende cheftræner. 

Genforening på vej?
I hvert fald lyder det nu fra det spanske medie El Chiringuito, at Cristiano Ronaldo nu har anbefalet Manchester United en oplagt afløser, hvis Solskjær ender med at blive fyret. 

- United har ringet til Zidane, på Cristiano Ronaldos anbefaling, lyder det således fra El Chiringuito.

Cristiano Ronaldo spillede under Zinedine Zidane i Real Madrid fra 2015 til 2018, hvor madrilenerne vandt Champions League tre gange. På den baggrund kan man næppe bebrejde portugiseren, hvis han ønsker en genforening med den 49-årige franskmand, der i maj forlod Real Madrid for anden gang. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020