Video : Tipsbladet
Rygter

Medie: Salah foretrækker skifte til PL-rival

Ifølge The Athletic foretrækker Mohamed Salah at skifte til en af Liverpools rivaler i Premier League, hvis egypteren næste sommer forlader Merseyside-klubben på en fri transfer.

Det er et scenarie, som alle Liverpool-fans utvivlsomt vil græmmes over. 

Mohamed Salah kan skifte til en anden klub i Premier League næste sommer. Sådan lyder det i hvert fald fra mediet The Athletic

Mens Sadio Mané er opsat på at komme væk fra Liverpool denne sommer, så har Mohamed Salah besluttet at fuldføre sin kontrakt, der løber frem til 2023. 

- Fra næste sommer af ser Salahs fremtid dog tiltagende uvis ud. Den 29-årige spiller vil smutte på en fri transfer efter næste sæson, medmindre han modtager et markant forbedret kontrakttilbud fra Liverpool. I det scenarie vil Salahs præference være at blive i Premier League frem for at rykke til udlandet, skriver The Athletic således. 

Ifølge The Athletic er det Fenway Sports Group-præsidenten Mike Gordon, der leder forhandlingerne med Salahs agent, Ramy Abbas. De to herrer har dog ikke afholdt et fysisk møde siden december, hvor Abbas fløj til Miami for at tale med Gordon. Under dette møde blev det klart, at parterne er meget langt fra hinanden. 

De præcise tal kendes ikke, men ifølge The Athletic siger kilder tæt på Salah, at den egyptiske stjerne er blevet tilbudt en lønstigning på 15 procent, hvilket Salah-lejren angiveligt ikke finder tilstrækkeligt.