• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Lars Gram-Hanssen

Medie: Storklub vil hente Cavani til januar

Foto: Getty Images

Ifølge den spanske avis Sport er Barcelona interesseret i at hente Edinson Cavani til januar.

Af Lars Gram-Hanssen

Edinson Cavani har ikke haft den store rolle i Manchester United i denne sæson, efter at den engelske storklub i slutningen af august hentede Cristiano Ronaldo tilbage til Old Trafford.

Uruguayaneren, der har siddet ude med en skade i den seneste måneds tid, har således blot spillet sammenlagt 274 minutter i alle turneringer. Og ifølge den spanske avis Sport kan den 34-årige Cavani potentielt forlade Manchester allerede til januar.

Skadesplaget offensiv
Således skriver Sport, at man i Barcelona er blevet tiltagende varm på idéen om at hente Edinson Cavani til januar. Catalanerne døjer med store problemer i offensiven, hvor flere spillere har alvorlige skadesproblemer. 

Og Barcelona håber altså angiveligt, at man kan overtale Manchester United til at slippe Edinson Cavani relativt billigt, idet uruguayanerens vej til spilletid i Manchester United ser kompliceret ud. 

Og ifølge Sport er Edinson Cavani også selv opsat på at rykke til Barcelona, hvor den tidligere Paris Saint-Germain-stjerne vil kunne få en mere prominent rolle. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020