• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Lars Gram-Hanssen

Medie: Tottenham i dialog med Man Utd-stjerne

Foto: Getty Images

Tottenham meldes interesseret i både en Wolverhampton-profil og en spiller fra Manchester Uniteds overskudslager.

Af Lars Gram-Hanssen

Kampen om at slutte i top fire er intens i Premier League i denne sæson, og derfor er vinterens transfervindue en kærkommen mulighed for at forstærke sig. 

Og for Tottenhams vedkommende er det blandt andet i offensiven, at cheftræner Antonio Conte ønsker flere muligheder. I hvert fald skriver football.london nu, at Tottenham har taget kontakt til Jesse Lingards repræsentanter, idet London-klubben er interesseret i at hente Manchester United-spilleren, der sidste forår havde bragende succes som lejesvend i West Ham. 

Den 29-årige Jesse Lingard har kontraktudløb i Manchester United til sommer, og ifølge football.london er det uvist, om Tottenham vil forsøge at hente offensivspilleren allerede i januar, eller om man vil hente til sommer, hvor han kan hentes gratis. 

Ifølge football.london kan Steven Bergwijn til gengæld være på vej væk fra Tottenham allerede her i januar, idet Ajax er interesseret i den 24-årige hollænder, som Tottenham hentede i PSV Eindhoven for to år siden.

Ifølge football.london kan et salg af Steven Bergwijn meget vel føre til, at Tottenham køber Wolverhampton-spanieren Adama Traoré, som Antonio Conte angiveligt ønsker at omskole til wingback. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020