• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Jacob Quvang

Medie: Verdens rigeste klub vil have 'AC'

Foto: Getty Images

De har et særdeles godt øje til Barcelona-danskeren, som allerede kan være på vej videre til sommer.

Af Jacob Quvang

Umiddelbart skulle intet indikere, at Andreas Christensen er på vej væk fra FC Barcelona. 

Han spiller fast i en af verdens største klubber, han har kurs mod mesterskabet, han er populær på holdet, og vejret er ofte strålende i det spanske.

På banen kører det for 'AC', men udenfor banen befinder hans klub sig i store økonomiske vanskeligheder, som gør, at man skal sælge ud til sommer for at balancere økonomien i klubben og skære lønbudgettet ned.

Derfor kan Barcelona være tvunget til at sælge, og det kan gå ud over danske Andreas Christensen, som Barcelona forventer, der kommer interesse for til sommer.

Nu melder Sport, at der allerede er én klub, som viser konkret interesse, og det er verdens rigeste klub Newcastle. 

Her skulle klubben angiveligt følge Andreas Christensen meget tæt, og man ved fra deres saudi-arabiske ejere, at pengepungen nærmest er uendelig dyb. 

Derfor har Newcastle råd til at sende et enormt bud afsted mod FC Barcelona, som kan blive for fristende til at afvise. 

De spanske klub meldes særdeles tæt på Inigo Martinez, som er en venstrebenet stopper, der kommer på en fri transfer fra Athletic Club. Derfor er klubben også allerede i gang med at ruste sig til en fremtid uden den danske landsholdsspiller.

Et skifte væk fra FC Barcelona kræver dog at Andreas Christensen selv er med på det, og man kan stille sig selv spørgsmålet, om han er interesseret i at skifte til Newcastle, som er flere skridt under det, han kommer fra. 

'AC' er en af de forsvarsspillere i Barcelona, som man kan tjene flest penge på, og Barcelona udelukker at sælge Ronald Araujo. Derfor peger pilen på danskeren.

Sidste sommer var Barcelona ligeledes i problemer, og Frenkie de Jong blev ofte meldt væk. Hollænderen var dog på ingen måde interesseret i at skifte væk fra klubben, og han endte med at blive.

Det samme kan blive tilfældet med 'AC'.