Rygter Lars Gram-Hanssen

Medie: Vil kræve 745 mio. for 15-årig sensation

Foto: Instagram

Palmeiras har tilsyneladende planer om at tage sig voldsomt godt betalt, hvis man skal slippe kæmpetalentet Endrick.

Af Lars Gram-Hanssen

Den 15-årige Endrick har tiltrukket sig global opmærksomhed i løbet af de seneste uger, hvor Palmeiras-stortalentet har brilleret under den såkaldte Copa São Paulo de Futebol Júnior-turnering, også kaldt 'Copinha'.

Endrick, der er blevet sammenlignet med Romario og Ronaldo, har således scoret flere imponerende mål i turneringen, herunder et saksespark udenfor feltet, og den unge angriber er i den seneste tid blevet kædet sammen med klubber som Real Madrid, FC Barcelona, Bayern München, Paris Saint-Germain, Chelsea, Liverpool, Manchester City og Manchester United. 

Noget tyder dog på, at det ikke bliver billigt at få fingrene i Endrick. Således skriver det brasilianske medie Lance! nu, at Palmeiras vil få indført en frikøbsklausul på 100 millioner euro, svarende til 745 millioner kroner, når man til sommer vil tilbyde Endrick en professionel kontrakt. 

Tipsbladet talte tidligere på ugen med scout og skribent Peter Arnholdt, som er bosat i Brasilien og har fulgt Endrick i den seneste tid. Ifølge Arnholdt har Endrick udsigt til at blive bedre end både Vinicius og Gabriel Jesus, der også begge slog igennem i Copinha-turneringen før de tog til Europa. Du kan læse interviewet med Peter Arnholdt her.