• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Lars Gram-Hanssen

Medier: Chelsea-profil tæt på Barcelona-skifte

Foto: Getty Images

Andreas Christensen genforenes sandsynligvis med en tidligere holdkammerat fra Chelsea, som nu meldes meget tæt på et skifte til Barcelona.

Af Lars Gram-Hanssen

Barcelona havde ikke held med at hente Cesar Azpilicueta, men den spanske klub håber nu på at hente en anden Chelsea-spiller, nemlig venstrebacken Marcos Alonso. 

Sådan lyder det fra de spanske aviser Marca og Sport. Også transferjournalisten Fabrizio Romano skriver, at Alonsos skifte til Barcelona 'falder på plads meget snart'. 

Barcelona betaler 75 millioner kroner for den 31-årige Marcos Alonso, lyder det fra Fabrizio Romano. 

Også Marca skriver, at Alonsos skifte praktisk talt er på plads, men at Barcelona i øjeblikket afventer grønt lys fra La Liga, hvad angår registreringen af klubbens indkøb denne sommer. 

Ifølge Sport er Marcos Alonsos agent blevet spottet på Barcelonas træningsanlæg, hvor han mødtes med den spanske klubs sportsdirektør, Mateu Alemany. 

Chelsea brugte i sidste uge knap en halv milliard på venstrebacken Marc Cucurella, og efter lørdagens sejr over Everton bekræftede Chelsea-cheftræner Thomas Tuchel så, at Marcos Alonso er tæt på et Chelsea-exit, og at dette var årsagen til spanierens manglende deltagelse i Everton-kampen.

Dermed er der for Andreas Christensen lagt op til et gensyn med Alonso, der har spillet 211 kampe for Chelsea siden skiftet fra Fiorentina i 2016.

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.