Video : Tipsbladet
Rygter

Medier: Spurs tæt på målræv - koster over 400 mio.

Både Sky Sports og The Guardian skriver, at Tottenham nu presser på for at sikre sig den brasilianske landsholdsangriber Richarlison.

Tottenham har været aktive på transfermarkedet i juni, og London-klubben er tilsyneladende langt fra færdige med at handle. 

Således skriver flere fremtrædende medier, herunder Sky Sports og The Guardian, at Tottenham er ved at tage de afgørende skridt i jagten på Everton-stjernen Richarlison. 

Ifølge Sky Sports håber Tottenham på at lukke handlen indenfor 24 timer. Ifølge The Guardian har Everton tidligere meddelt, at Richarlison koster 432 millioner kroner. 

The Guardian peger også på, at Everton tidligere har afvist muligheden for, at Tottenhams Steven Bergwijn kan blive inkluderet i en eventuel aftale. Dermed tyder det på, at Tottenham måske skal betale den fulde pris for Richarlison. 

The Guardian peger på, at Richarlison selv er opsat på at komme til Tottenham og spille Champions League-fodbold i næste sæson. 

The Guardian skriver også, at Tottenham er tæt på at leje Barcelonas Clement Lenglet på en lejeaftale. 

Har du planer om en fodboldtur til nogle af Europas store ligaer? Så tjek portalen Visit Footbal, hvor du kan sammenligne tilbud og priser for ture til Premier League, Bundesligaen, La Liga og Serie A