Video : Tipsbladet
Rygter

Newcastle vil hente dyr City-stjerne til januar

Newcastle er angiveligt interesseret i at byde på midtbanespiller, der har svært ved at få spilletid i Manchester City.

Manchester City brugte mange penge på Kalvin Phillips sidste sommer, men den engelske landsholdsspiller har haft det svært under Pep Guardiola, der ikke har gjort meget brug af den tidligere Leeds-profil. 

Og noget tyder nu på, at Kalvin Phillips tid i Manchester City snart kan være forbi. Ifølge avisen The Northern Echo er Newcastle nemlig klar til at byde på Kalvin Phillips til januar, når transfervinduet åbner igen. 

Ifølge The Northern Echo har Newcastle-cheftræner Eddie Howe identificeret den defensive midtbane som en position, der har brug at blive forstærket. Bruno Guimaraes har optrådt på positionen, men brasilianerens kvaliteter udnyttes bedre lidt længere fremme på banen. 

Samtidig tyder meget på, at Newcastle kommer til at undvære sommerindkøbet Sandro Tonali i resten af sæsonen, da italieneren står foran en bettingrelateret karantæne

Kalvin Phillips, som Manchester City betalte 360 millioner kroner for sidste år, startede tirsdag inde, da England slog Italien med 3-1 i EM-kvalifikationen.