• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter clbold.dk

Italiensk storklub overvejer dansk komet

Foto: Getty Images

Efter en enkelt sæson i Sampdoria kan Mikkel Damsgaard meget vel være på vej til en større klub denne sommer.

Af clbold.dk

Mikkel Damsgaard har været rygtet til en lang række storklubber efter gennembruddet ved EM, og nu forlyder det så, at den 21-årige dansker potentielt kan blive holdkammerat med Cristiano Ronaldo i Juventus. 

Det er det italienske medie Tuttomercatoweb, der citerer den statsejede italienske tv-station RAI Sport for Juventus' interesse i Mikkel Damsgaard. 

- Nyt transfermål for Juventus. Ifølge vores kollegaer på RAI Sport har 'Bianconeri' nu udset sig Mikkel Damsgaard, Sampdorias danske juvel, i kølvandet på den nu afsluttede EM-slutrunde. Ifølge den statsejede TV-station har Juventus-ledelsen holdt et møde om spilleren, der er født i år 2000, og som Sampdoria-præsident Ferrero har prissat til mellem 30 og 50 millioner euro (mellem 225 og 370 millioner kroner, red.), lyder det således fra Tuttomercatoweb. 

Ferrero udtalte for et par uger siden, ifølge Football Italia, at Mikkel Damsgaard 'ikke er til salg', medmindre klubben fra klubben fra Genova modtager 'et spændende tilbud'. Den tidligere FC Nordsjælland-spiller har også været rygtet til klubber som Milan og Real Madrid

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020