• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Mikkel Fuhr Nielsen

Opråb til mesterklub: Kig på Jon Dahl Tomasson

Foto: Getty Images

Hollandsk sportsjournalist er sikker på, at Feyenoord vil gå efter Jon Dahl Tomasson, hvis deres succestræner Arne Slot forlader klubben.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Feyenoord er de seneste år gået gennem en rivende udvikling under ledelse af cheftræner Arne Slot, hvilket kulminerede i denne sæson, da for nyligt vandt det hollandske mesterskab.

Arne Slots bedrifter med Feyenoord er ikke gået ubemærket hen, hvorfor et skifte til en større adresse begynder at spøge.

Mere konkret er Tottenham, som står uden træner efter fyringen af Antonio Conte, ude efter Arne Slot. Ender det med, at Feyenoord-chefen takker ja til muligheden i Nordlondon, så bør mesterklubben kigge mod Blackburn.

Det anbefaler den hollandske sportsjournalist Valentijn Driessen i podcasten Kick-off.

- En, der har et godt navn i Feyenoord, er Jon Dahl Tomasson. Hvis Slot forlader klubben, så vil han helt sikkert være på min liste, siger han, hvorefter han også nævner Wim Jonk i FC Volendam, Spartas Maurice Steijn, Dick Schreuder i PEC Zwolle og Pascal Jansen i AZ Alkmaar. 

Jon Dahl Tomasson nyder lige nu stor succes som cheftræner i Blackburn, men han har også et godt navn i Holland, hvor han af to omgange var i Feyenoord som spiller. I trænerfaget har han også haft flere jobs i tulipanlandet.

En retur dertil er ikke usandsynligt, da Jon Dahl Tomasson for nyligt skiftede til agentfirmaet SEG, der har gode forbindelser i Holland. Derudover begynder transferjournalister også at hviske i krogene om en retur til Feyenoord.

Alan Nixon skriver således søndag, at Blackburn er meget opmærksomme på, at Feyenoord med al sandsynlighed vil henvende sig til Jon Dahl Tomasson. Særligt hvis det ender med, at Arne Slot rykker videre denne sommer.

Jon Dahl Tomasson, 46 år, blev ansat i Blackburn sidste sommer på en kontrakt frem til 2025. I denne sæson endte man på syvendepladsen i The Championship.

Tidligere har danskeren stået i spidsen for Malmö FF med stor succes, mens han også har haft jobs i Vitesse, Roda og Excelsior.