• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Jacob Quvang

Røget på bænken i Man Utd: Nu lurer Bayern München

Foto: Getty Images

Raphael Varane er røget ud i kulden i Manchester United, og det har fået Bayern München på dupperne.

Af Jacob Quvang

Raphael Varane må nogle gange kigge sig i spejlet og tænke på, hvordan i alverden han er havnet i den situation, han lige nu befinder sig i i Manchester United.

Verdensmesteren fra 2018 er nemlig røget fuldstændig ud i kulden i den engelske klub, hvor han er overhalet af Harry Maguire og Jonny Evans i forsvarshierarkiet. Derfor er spilletiden sparsom, og i Premier League er han kun startet på banen én gang i de seneste ni kampe. 

En uholdbar situation vil mange inklusiv ham selv nok mene, og situationen kan snart ændres.

For et januarskifte er bestemt en mulighed for Varane, melder Sky-journalisten Florian Plettenberg på X. 

Han skriver, at Bayern München har overvejet ham, og at de bestemt er interesseret i ham, men at hans enorme lønkrav afskrækker dem. Han melder, at Varane skal have mere end 17 millioner pund om året, hvilket er mere, end hvad Bayern München vil betale. 

De holder dog øje med ham de kommende uger, og skulle et skifte komme på tale, så er der kun mulighed for en permanent et af slagsen - en lejeaftale er udelukket. Prisen meldes at være mellem 20 til 30 millioner euro, hvilket ikke bør skræmme den tyske storklub væk.

30-årige Varane har udover et verdensmesterskab adskillige Champions League-trofæer på CV'et. Det er mere end to år siden, han skiftede til Manchester United fra Real Madrid.