• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter clbold.dk

Ronaldos mor afslører: Han skifter til denne klub

Foto: Getty Images

Juventus står til at misse kvalifikationen til Champions League, og Cristiano Ronaldo forventes at forlade Torino-klubben, hvis det ikke lykkes Andrea Pirlos tropper at slutte i top fire. Og i kølvandet på Sportings mesterskab har Cristiano Ronaldos mor nu afsløret, at den 36-årige superstjerne skifter til Lissabon-klubben til sommer.

Af clbold.dk

Bliver han i Juventus? Rykker han til Paris? Eller skal han tilbage til Manchester?

Der florerer mange rygter om Cristiano Ronaldo i disse dage, fordi Juventus står til at misse kvalifikationen til Champions League. Ronaldos mor, Dolores Aveiro, er dog ikke i tvivl om, hvilket hold sønikke kommer til at tørne ud for i næste sæson. 

Forventer at se Ronaldo i Sporting efter sommerferien
Mens Juventus har haft en skrækkelig sæson, så har Cristiano Ronaldos tidligere klub, Sporting, haft en forrygende sæson. Tirsdag blev Lissabon-klubben således portugisisk mester for første gang siden 2002, og efterfølgende udtalte Cristiano Ronaldos mor så, at hun vil overtale sin søn til at skifte til Sporting til sommer. 

- Jeg skal nok tale med ham om at skifte tilbage. Han kommer til at spille på Alvalade (Sportings stadion, red.) i næste sæson, lød det således, ifølge Reuters, fra Cristiano Ronaldos mor, der selv er stor Sporting-fan. 

Den 36-årige Cristiano Ronaldo har kontraktudløb i Juventus i 2022, men Torino-klubben har angiveligt ikke råd til at beholde portugiseren, hvis klubben ikke kvalificerer sig til Champions League. Med to spillerunder tilbage ligger Juventus på femtepladsen i Serie A, ét point efter Napoli. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020