• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter PELLE KIRCHNER og Oliver Okstrøm

Rygtebørsen: Lindstrøm kan få ny cheftræner

Foto: Getty Images

Tipsbladet tager temperaturen på de varmeste transferrygter fra den internationale fodboldverden.

Af PELLE KIRCHNER og Oliver Okstrøm

Christophe Galtier til Napoli
Note:
Jesper Lindstrøm kan givetvis se frem til at få en ny cheftræner i Napoli. Det forlyder nu, at klubben holder øje med den tidligere PSG-cheftræner Galtier efter en skidt start på sæsonen under Rudi Garcia, som kom til klubben i sommer.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: RMC Sport

Victor Osimhen fra Napoli til Real Madrid eller Saudi Arabien
Note
: Efter den seneste ballade mellem Napoli og Osimhen skulle både Real Madrid og klubber fra Saudi Arabien have udset sig at hente nigerianeren.
Sandsylighed: Under middel
Kilde: Daily Mail

Joao Cancelo fra Manchester City til Barcelona
Note
: Cancelo er allerede i Barcelona på en lejeaftale, men der er angiveligt en mundtlig aftale mellem City og catalanerne om en pris på 260 millioner kroner, hvis det skal gøres til et permanent skifte.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: El Chiringuito TV

Giovanni Reyna fra Dortmund til Milan
Note
: Milan er efter sigende opsatte på at forstærke sig til januar, hvor de skulle have Reyna på ønskelisten.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Fichajes

Jordan Pickford væk fra Everton
Note
: Grundet økonomiske årsager kan en række spillere være på vej væk fra Everton til januar. Heriblandt den engelske landsholdsmålmand Pickford, men også folk som Amadou Onana og Dominic Calvert-Lewin, forlyder det.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Daily Mail

Ivan Toney fra Brentford til Arsenal
Note: 
Arsenal har intensiveret sin jagt på Thomas Franks angriberstjerne, Ivan Toney. Der har længe floreret rygter om, at Toney skulle være på vej til Arsenal, Chelsea eller Tottenham, men nu virker det til at Mikel Arteta har trukket det længste strå i den kamp. Toneys karantæne for ulovlig betting udløber til januar, hvorfor et januarskifte virker ret plausibelt. Brentford har dog sat et prisskilt på 80 millioner pund for Toney, så det bliver ikke nogen billig fornøjelse for Arteta. 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: The times

Wilfred Ndidi fra Leicester til Barcelona
Note: Xavi har endnu ikke formået at dække for tabet af Sergio Busquets på Barcelonas midtbane, selvom han har forsøgt sig med Oriol Romeu, der dog ikke tilnærmelsesvist har vist sig, at have niveauet til det. Nu har han endnu en tidligere Premier League-kending i kikkerten i form af Wilfred Ndidi. Nigerianerens kontrakt udløber efter sæsonen, hvor catelanerne har tænkt sig at kapre ham gratis
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Sport

Ollie Watkins fra Aston Villa til Arsenal
Note: 
Mikel Arteta har følehornene ude flere steder hos rivaliserende klubber i Premier League i jagten på en ny angriber. Også Ollie Watkins fra Aston Villa har tiltrukket Arsenals opmærksomhed, og sportsdirektør Edu skulle angiveligt have talt med angriberens agent om et muligt skifte. Watkins har tidligere udtalt, at han er fan af Arsenal, men også Chelsea lurer på angriberen. 
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Football Transfers

Nico Williams fra Athletic Bilbao til Real Madrid eller Barcelona
Note: 
Nico Williams blev i sidste sæson noteret for ni mål for Bilbao, men i denne sæson har han bygget på sit spil, hvor det er blevet til fire assists på fire kampe. Det er ikke gået Real Madrid eller Barcelonas næste forbi. Catelanerne har angiveligt allerede forhørt sig i spillerens bagland, og øjner muligheden for at hente ham gratis til næste sommer, hvor hans kontrakt udløber. 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Sport

Marc Cucurella fra Chelsea til Manchester United
Note: 
Cucurella er angiveligt utilfreds i Chelsea og ønsker at komme væk til januar. I sommerens vindue var han kædet sammen med et skifte til Manchester United, men det faldt til jorden. Men måske Erik ten Hag får en ny chance i det nye år? 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Mirror