Foto: Getty Images
Rygter

Rygtebørs: Arsenal vil hente dansk stjerne

Tipsbladet.dk giver dig hver dag de varmeste rygter fra international fodbold.

Jesper Lindstrøm fra Eintracht Frankfurt til Arsenal
Note: Den tidligere Brøndby-profil har tidligere omtalt Liverpool som drømmedestinationen, men nu forlyder det, at en anden Premier League-gigant har udset sig den 22-årige dansker, der har imponeret stort efter skiftet til Bundesligaen. Arsenal skulle således have kontaktet Jesper Lindstrøms repræsentanter med henblik på at hente den danske landsholdsspiller til januar. 
Kilde: Bild
Sandsynlighed: Middel

Massimiliano Allegris fremtid skal diskuteres
Note: Det kører bestemt ikke for Juventus i øjeblikket, og nu forlyder det, at Torino-klubbens bestyrelse på et møde fredag blandt andet skal diskutere cheftræner Massimiliano Allegris fremtid. 
Kilde: Calciomercato
Sandsynlighed: Middel

Goncalo Ramos fra Benfica til Manchester United
Note: Erik ten Hag kunne godt bruge lidt flere valgmuligheder i angrebet, og et af emnerne er angiveligt den 21-årige Ramos, der koster lidt over 200 millioner kroner.
Kilde: The Sun
Sandsynlighed: Under middel

Harry Kane fra Tottenham til Chelsea
Note: Den nye Chelsea-træner Graham Potter er angiveligt opsat på at hente Kane til Stamford Bridge, og Potter skulle være klar til at tilbyde Romelu Lukaku i bytte for den engelske landsholdskaptajn.
Kilde: Calciomercato
Sandsynlighed: Under middel

Mykhaylo Mudryk fra Shakhtar til Liverpool
Note
: Liverpool er interesserede i den 21-årige ukrainske kantspiller Mykhaylo Mudryk, der imponerer stort for Shakhtar Donetsk.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Calciomercato

Pochettino, Benitez eller Dyche til Leicester
Note
: Hvis Brendan Rodgers bliver fyret i Leicester City, har klubben blandt andet kig på Mauricio Pochettino, Rafael Benitez og Sean Dyche som afløsere. Spørgsmålet er dog, om klubben har råd til at fyre Rodgers.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Sun

Benjamin Pavard fra Bayern München til anden storklub
Note
: Et hav af andre storklubber har angiveligt et godt øje til Bayern Münchens franske forsvarsspiller Benjamin Pavard, heriblandt Manchester United, Chelsea, PSG, Atletico Madrid og Juventus.
Sandsynlighed: MiddelKilde: Telefoot

Rafael Leao fra AC Milan til Manchester City
Note
: Manchester City har allerede Erling Haaland. Nu lurer de så på endnu en af fremtidens stjerner. 23-årige Rafael Leao imponerer i stor stil for AC Milan, og Manchester City har et kig på ham med henblik på måske at hente ham til sommer.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Manchester Evening News