Rygter Tipsbladet.dk

Rygter: Derfor har de ikke budt på De Jong endnu

Foto: Getty Images

Tipsbladet.dk giver dig hver dag de varmeste transferrygter i international fodbold.

Af Tipsbladet.dk

Cristiano Ronaldo fra Manchester United til Sporting CP eller Roma
Note: Den portugisiske superstjerne siges nu at være interesseret i en frisk start i en ny klub, da han angiveligt frygter at få en sekundær rolle under Erik ten Hag i næste sæson. Hollænderens spillestil passer ikke godt til portugiserens kompetencer, og derfor kan den 37-årige angriber rykke retur til enten Italien eller Portugal, forlyder det.
Kilde: La Repubblica
Sandsynlighed: Under middel

Gabriel Jesus fra Manchester City til Arsenal
Note: Arsenal er optimistiske i forhold til at hente Jesus, der skal erstatte Alexandre Lacazette i London-klubbens angreb. Arsenal og Manchester City er dog angiveligt et stykke fra hinanden i forhandlingerne, idet mestrene kræver 433 millioner kroner for brasilianeren, mens Arsenal vil give 260 millioner.
Kilde: Sky Sports
Sandsynlighed: Over middel

Raphinha fra Leeds til Arsenal
Note: Gabriel Jesus er ikke den eneste brasilianske landsholdsspiller, der meldes på vej til Arsenal. Også Leeds-profilen Raphinha er angiveligt i London-klubbens søgelys. En handel afhænger dog, om Arsenal kan komme af med Nicolas Pépé.
Kilde: The Athletic
Sandsynlighed: Middel

Milan Skriniar fra Inter til Chelsea
Note: Chelsea og Inter forhandler i disse dage om en lejeaftale for Romelu Lukaku, og i den forbindelse er flere Inter-spillere blevet nævnt som muligheder for Chelsea. Denne gang er det forsvarsprofilen Skriniar, der dog angiveligt også er i Paris Saint-Germains søgelys. 
Kilde: Daily Mail
Sandsynlighed: Under middel

Filip Kostic fra Frankfurt til Juventus
Note: Jesper Lindstrøm skal muligvis sige farvel til sin serbiske holdkammerat, der meldes på vej til Juventus. Torino-klubben venter dog i første omgang på et svar fra Angel Di Maria, forlyder det.
Kilde: Calciomercato
Sandsynlighed: Middel

Lisandro Martinez fra Ajax til Arsenal
Note
: Argentineren, der både kan spille i midterforsvaret og på den centrale midtbane, er jagtet af The Gunners, der mangler forstærkninger til forsvaret.
Kilde: The Athletic
Sandsynlighed: Over middel

Frenkie de Jong fra FC Barcelona til Manchester United
Note
: Manchester United skal være overbevist om, at FC Barcelona vil sænke prisen på den hollandske stjerne, da man mangler penge. Angiveligt kræver Barcelona lige nu i underkanten af 700 millioner kroner.
Kilde: The Guardian
Sandsynlighed: Middel

Vitinha fra Porto til Paris Saint-Germain
Note
: Nu ser PSG ud til at have gået forbi de engelske klubber, og Vitinha, 22 år, ser ud til at være på vej til Frankrig i en pris på 300 millioner kroner.
Kilde: 90min
Sandsynlighed: Middel

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.