• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Tipsbladet

Rygtebørsen: Danskerklub vil byde på Nelsson

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Torsdagens varmeste transferrygter er Tipsbladet nu klar til at servere for dig.

Af Tipsbladet

Manu Kone fra Borussia Mönchengladbach til Manchester United eller Chelsea
Note: To af de største klubber i England kan ende i en regulær budkrig over midtbanespilleren til sommer. Den 21-årige franskmand regnes som et af de største midtbanetalenter i Bundesligaen, og han bliver uden tvivl en dyr fornøjelse. Også PSG er interesseret.
Kilde: Caughtoffside
Sandsynlighed: Middel.

Eric Garcia fra FC Barcelona til Arsenal
Note: Eric Garcia er ikke blandt Xavis foretrukne spillere, og han kan blive ofret til sommer, når klubben skal skaffe penge. Turen kan gå til Arsenal, og skulle det ske, vil han blive genforenet med Mikel Arteta, som han arbejdede med i to år i Manchester City.
Kilde: Mundo Deportivo
Sandsynlighed: Under middel.

Gregor Kobel fra Borussia Dortmund til Manchester United
Note: David de Geas kontrakt med Manchester United udløber til sommer, og arbejdet mod en forlængelse går ikke særlig hurtigt. Det får Manchester United til at se andre veje, og her kigger man på Dortmund-keeperen Gregor Kobel. 
Kilde: Daily Mail
Sandsynlighed: Under middel.

Victor Nelsson fra Galatasaray til Atalanta
Note: Der har længe været meldt om interesse for den danske landsholdsspiller, og nu sendes han til Italien og til danskerklubben Atalanta, som følger ham tæt. Prisen er 20 millioner euro, og det ventes, at Atalanta vil byde på ham, når sæsonen nærmer sig sin afslutning. 
Kilde: Foto Mac
Sandsynlighed: Under middel.

Declan Rice fra West Ham til Arsenal
Note: Mikel Arteta har en ønskeliste med spillere, som han gerne ser, at Arsenal henter til sommer. Her er Declan Rice øverst. Og London-klubben er overbeviste om, at de kan snuppe englænderen for snuden af eksempelvis Chelsea og Manchester City. 
Kilde: Evening Standard. 
Sandsynlighed: Middel. 

Reece James fra Chelsea til Real Madrid
Note: Carlo Ancelotti vil forstærke sin bagerste kæde. I den forbindelse har Real Madrid blikket mod London, hvor de er interesseret i at købe backen i Chelsea. Det kan dog blive svært, da Reece James skrev under på en stor kontrakt med Premier League-klubben sidste år. 
Kilde: AS i Spanien. 
Sandsynlighed: Under middel. 

Rasmus Højlund fra Atalanta til Manchester United
Note: Det er ingen hemmelighed, at Harry Kane er Erik ten Hags største drøm til sommer. Men hvis Manchester United ikke kan blive enige med Tottenham omkring en transfer, har storklubben et par alternativer på blokken. Eksempelvis Rasmus Højlund og Frankfurt-angriberen Randal Kolo Muani. Premier League-klubben holder i hvert fald øje med begge frontløbere. 
Kilde: Manchester Evening News. 
Sandsynlighed: Under middel. 

Ilkay Gundogan fra Manchester City til FC Barcelona
Note: Ægteskabet mellem tyskeren og Manchester City ser ud til at slutte til sommer. Her løber midtbanestjernens kontrakt ud, og han er ikke interesseret i at forlænge. Ilkay Gundogan vil hellere til FC Barcelona. 
Kilde: Football Insider. 
Sandsynlighed: Over middel.