Foto: Getty Images
Rygter

Rygtebørsen: Vil sælge Jens Stryger Larsen

Tipsbladet serverer lørdagens varmeste transferrygter.

Jens Stryger Larsen væk fra Trabzonspor
Note
: Den 32-årige dansker Jens Stryger Larsen er angiveligt blevet sat til salg i sin tyrkiske klub Trabzonspor, og det forventes at der kommer tilbud på backen, som de planlægger at komme af med i januarvinduet. Det bliver dog også slået fast, at de ikke kommer til at sælge ham for hvad som helst.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Günebakis

Rasmus Nissen Kristensen fra Leeds til Roma på en permanent aftale
Note: Efter en lunken start i den italienske hovedstad, er Nissen Kristensen omsider ved at komme ind i varmen hos José Mourinho. Tidligere på ugen blev han kampafgørende, da han scorede til 2-1 mod Sassuolo - og det er tilsyneladende ikke gået ubemærket hen på Romas ledelsesgange. Den italienske storklub skulle nemlig være interesseret i at bringe danskeren til Rom på en permanent aftale - for nuværende er han på lejemål fra Leeds United. Skal Mourinho og kompagni sætte kløerne i den danske landsholdsspiller, skal de af med mellem 50-90 millioner kroner.
Kilde: Romanista
Sandsynlighed: Middel

Bruno Guimaraes fra Newcastle til Barcelona
Note: Den brasilianske midtbanemotor har været en af nøgleskikkelserne i Newcastles genrejsning, og det kaster naturligvis af interesse af sig fra nogle af Europas sværvægtere. Barcelona skulle angiveligt have set sig lune på Newcastle-stjernen. Han har dog efrer sigende en frikøbsklausul på 100 millioner pund, svarende til 870 millioner kroner, hvilket er en smule stejlt for catalanerne, hvis kiste ikke ligefrem bugner.
Kilde: Mundo Deportivo
Sandsynlighed: Under middel

Marcus Rashford fra Manchester United til Barcelona
Note
: Barca skulle angiveligt være varme på Marcus Rashford, der ikke helt kan få melodien til at spille i Manchester for tiden. De skal dog sandsynligvis af med en pæn pose penge, hvis de vil have fat i englænderne, da han skrev under på en lang kontrakt i sommer.
Kilde: Sky Sports
Sandsynlighed: Under middel

Estevao Willian fra Palmeiras til Chelsea
Note: Todd Boehly finder gerne det store checkhæfte frem, selv når det drejer sig om relativt uprøvede talenter - det har han vist før. Chelsea skulle angiveligt være i dialog med den fremadstormende brasilianer Estevao Willain. Den blot 16-årige kantspiller har blot spilet en enkelt kamp på Palmerias førstehold, men har vist lovende takter på Brasiliens U17-landshold, hvor han har lynet tre gange i fem kampe.