• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Jacob Quvang

Rygtebørsen: Arsenal-spiller på blokken i Madrid

Foto: Getty Images

Tipsbladet.dk giver dig hver dag de varmeste rygter fra international fodbold.

Af Jacob Quvang

Bukayo Saka fra Arsenal til Atletico Madrid
Note: Atletico kan lide, hvad de ser, når Saka løber på banen. Derfor kan klubben forsøge at hente talentet til klubben næste sommer. Det afhænger dog af, at Chelsea køber Saul, der lige nu er lejet ud til klubben. Det kan nemlig give de spanske mestre det økonomiske frirum, den har brug for, før den kan byde på Saka. 
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: La Razon

Allan Saint-Maximin bliver i Newcastle
Note: Interessen for Allan Saint-Maximin er steget efter en fin start på sæsonen, men træner Steve Bruce har ingen planer om at skille sig af med sin franske fløj til januar, som der ellers er blevet skrevet om i den britiske presse.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Chronicle

Donnarumma fra PSG til Juventus
Note: Ja, han er lige skiftet, men den italienske keeper er ikke tilfreds med situationen i PSG, hvor det ikke er blevet til meget spilletid. Juventus står derfor klar med en eventuel kontrakt, hvis PSG vælger at lade målmanden gå.
Sandsynlighed: Under middel
KIlde: Corriere della Serra

Coutinho fra FC Barcelona til Tottenham
Note: Tottenham er angiveligt klar til at leje brasilianeren, hvis Barcelona tillader det. Det er meget sandsynligt, at klubben gør netop det, da Coutinho er en af de helt løntunge spillere i Barcelona-truppen, som klubben forsøger at komme af med. 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: El Nacional

Vinicius Junior forlænger med Real Madrid
Note: Real Madrid vil forsøge at forlænge med brasilianeren, der lidt overraskende er en af de fem dårligst betalte spillere i Real-truppen. Den unge spiller tjener lige nu 3,2 millioner euro per sæson - hvilket svarer til knap 24 millioner kroner. 
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Goal

Federico Chiesa fra Juventus til Dortmund
Note
: Skulle Dortmund miste Erling Haaland til næste sommer, så har klubben rettet øjnene mod den italienske europamester fra Juventus. 
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Calciomercato

Jarrod Bowen fra West Ham til Liverpool
Note
: Liverpool blev flere gange rygtet til den 24-årige englænder i sommerens transfervindue, og han er også fortsat på klubbens ønskeliste. Han vil give noget bredde på de offensive pladser.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Liverpool Echo

Marco Asensio fra Real Madrid til Liverpool
Note
: Liverpool har tidligere været rygtet til den skadesplagede spanier, men nu bliver de det igen. Asensio er begyndt at præstere igen efter flere skadespauser, og han er også på Jürgen Klopps liste over mulige forstærkninger.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Fichajes

Tottenham og Manchester United i en fransk byttehandel
Note
: Hverken Tanguy Ndombele eller Anthony Martial præsterer for deres respektive klubber, så hvorfor ikke forsøge bytte? Det er Tottenham angiveligt meget interesseret i.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Express

Anthony Rüdiger vil have stor lønforhøjelse
Note
: Anthony Rüdiger har ikke længe tilbage af sin kontrakt, og han tiltrækker sig masser af opmærksomhed fra andre topklubber. Han vil kun forlænge med Chelsea, hvis han får en stor lønforhøjelse.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: 90min

Alexander Lacazette fra Arsenal til Atlético Madrid
Note
: Den 30-årige franskmands kontrakt med London-klubben udløber til sommer, og parterne er ikke indstillet på at forlænge. De spanske mestre står klar i kulissen til at overtage.
Sandsynlighed: Over middel 
Kilde: Le10 Sport

Alexander Lacazette bliver i Premier League
Note
: Atlético Madrid skal dog forberede sig på kamp for franskmandens underskrift. West Ham og Crystal Palace vil angiveligt tilbyde Lacazette muligheden for at blive i engelsk fodbold.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: 90min

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020